فریلنسر؛ حتما تاکنون این کلمه را بارها شنیدهاید؛ در بین فامیل، دوستان و آشنایان، افرادی بودهاند که خود را فریلنسر معرفی کرده و یا در مورد شغل خود به کلمه فریلنسینگ یا آزادکاری اشاره کردهاند. در این مقاله سعی میکنیم توضیحات نسبتا کاملی در مورد این نوع حرفه بیان کرده و به مزایا و معایب آن بپردازیم. پس با ما همراه باشید 😉
افرادی که به فریلنسینگ یا فریلنسری مشغول هستند، در واقع برای خودشان کار میکنند. بدین معنی که این افراد در استخدام شرکت یا مجموعهای نیستند و در دفتر شخصی یا منزل به انجام پروژههایشان مشغول هستند. این افراد با داشتن مهارتهای مختلف به صورت شخصی اقدام به جذب کارفرما یا مشتری کرده، سفارش گرفته و آن را به انجام میرسانند.
از زمینههایی که فریلنسینگ در آنها رایج است میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
طراحی گرافیک، طراحی سایت، نویسندگی و ویراستاری، برنامهنویسی، عکاسی، موسیقی، معماری و ...
فریلنسر کسی است که با داشتن مهارتهایی مانند: طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، برنامهنویسی، نویسندگی و تولیدمحتوا، ترجمه، گویندگی و دوبله، تصویرسازی و هر آنچه که بتوان شخصا انجام داد، اقدام به دریافت پروژه از طرق مختلف مانند وبسایتهای فریلنسری کرده و طبق توافقات انجام شده با کارفرما یا مشتری، پروژه مورد نظر را به انجام میرساند.
اغلب فریلنسرها به صورت تکنفره و شخصی کار میکنند ولی با این حال هیچ الزامی به کار تکنفره نیست و ممکن است یک تیم به صورت فریلنسری مشغول به کار باشد. فریلنسرها معمولا به صورت ساعتی، روزانه یا پروژهای کار میکنند.
اصلیترین مزیت فریلنسر بودن، آزادی عمل بیشتر نسبت به کارمندی است. یک فریلنسر زمان انجام کار خود را خودش مشخص کرده و مکان انجام پروژه، هزینه دریافتی و ... طبق نظر نهایی فریلنسر مشخص میشود. با این وجود میتوان موارد زیر را از جمله مزایای فریلنسینگ نام برد:
درست مانند تمام کارها، فریلنسری نیز علاوه بر مزایایی که ذکر شد، میتواند معایبی نیز داشته باشد.
از مهترین معایب فریلنسینگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
راه حل:
اگر اول راه فریلنسری هستید، بهترین کار صبور بودن است. سعی کنید مطالعه تخصصی بیشتری داشته باشید و با انجام پروژههای شخصی (برای دوستان و آشنایان، و یا صرفا جهت نمونهکار) کمیت و کیفیت نمونهکارهایتان را افزایش دهید.
اگر انجام تمام کارهای پروژه برایتان مشکل است، میتوانید برای خود یک تیم جمع کرده و پروژههای دریافتیتان را به صورت گروهی انجام دهید. علاوه بر این خودتان نیز میتوانید نقش یک کارفرما را بازی کرده و بخشی از پروژه را برونسپاری کنید.
اگر امتیازات قانونی کارمندی برایتان اهمیت دارد، میتوانید تعرفه پروژههایتان را بر اساس هزینههایتان مشخص کنید و برای پرداخت حق بیمه هم از بیمههای خویشفرما استفاده نمایید.
اگر با خواندن توضیحاتی که تا به اینجای مقاله ارائه شد، راغب هستید که شما نیز به عنوان یک فریلنسر فعالیت خود را آغاز کنید، پس همچنان با همکاریتو همراه باشید 😊
وبسایت همکاریتو بستری را آماده کرده که فریلنسرها و کارفرمایان بتوانند پروژههای فریلنسری خود را آسانتر و آسودهتر در محلی امن و مطمئن به انجام برسانند.
از ویژگیهای بارز وبسایت همکاریتو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
جهت اطلاعات بیشتر میتوانید پس از عضویت در وبسایت مطالب موجود در لینکهای زیر را مطالعه نمایید.
خوشحالم که با همکاریتو آشنا شدم. موفق باشید
✌️✌️
تاریخ درج: ۱۷:۰۸ ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید...