وقتی به زندگی روزمره خود دقت میکنیم؛ میبینیم که اکثر ما به محض بیدار شدن از خواب، اولین کاری که انجام میدهیم؛ چک کردن نوتیفیکیشنهای تلفن همراه هوشمندمان است. اپلیکیشنهای موبایل جایگاه ویژهای در زندگی انسانها دارند و کارهای روزمره و اغلب دشوار را آسانتر کردهاند.
اپلیکیشنهای موبایل را میتوان به ۳ دسته اصلی: آموزشی، خدماتی و سرگرمی تقسیمبندی کرد.
با توجه به اینکه اپلیکیشنهای موبایل هیچگاه جایگاه وبسایتها را تسخیر نخواهند کرد ولی مزایای منحصر به فردی دارند؛ از لحاظ دیجیتال مارکتینگ اپلیکیشنهای موبایل به دلیل اینکه معمولا در لیست بازیها و دیگر اپلیکیشنهای کاربر حضور دارند، بیشتر به چشم خورده و احتمال مراجعه به اپلیکیشن در برخی مواقع نسبت به وبسایتها بیشتر به نظر میرسد. این در حالی است که احتمال دارد کاربری با مراجعه روزانه و یا خرید از وبسایتها، نام و دامنه وبسایت را فراموش کند.
در سال ۲۰۱۵ شرکت یاهو با تحقیقی که در مورد رفتار کاربران تلفنهای همراه هوشمند انجام داد به این نتیجه رسید: ۹۰% از زمانی که مردم با گوشیهای هوشمند کار میکنند؛ متعلق به اپلیکیشنهای موبایل است. حال تصور کنید از این ۹۰%، زمانی هم به اپلیکیشن برند شما تعلق بگیرید، نتایجی که بدست میآید شگفتانگیز و فوقالعاده خواهد بود. البته برای رسیدن به این نتایج، نکات بسیاری مانند تبلیغات صحیح، کاربرپسند بودن اپ و ... وجود دارد.
برندسازی از دیگر مزایای اپلیکیشنهای موبایل است. حضور دائمی اپلیکیشن شما در صفحات تلفنهمراه باعث میشود تا کاربر به وجود شما عادت کند. در این بین میتوان با ارسال آفرهای ویژه به صورت نوتیفیکیشن، تاثیر بسیار زیادی در نمایش و فروش محصولات را تجربه کرد.
در نهایت توجه داشته باشید که شما با استفاده از اپلیکیشنهای موبایل میتوانید با سرعت بیشتری از رقبای خود جلو بزنید. اگر رقبای شما دارای اپلیکیشن موبایل نیستند، شما میتوانید با طراحی اپلیکیشن مخصوص خود، تبلیغات مثبت زیادی داشته و کاربران بیشتری را به سمت خود جذب کنید. ولی اگر رقبای شما دارای اپلیکیشن اختصاصی خود هستند، زمان را از دست ندهید و سریعاً دست به کار شوید؛ چرا که سرعت پیشرفت آنها بیشتر از شما است.
لینکهای مرتبط
• جاوا (Java)
زبان برنامهنویسی جاوا از دسته زبانهای شیگرا محسوب میشود و ساختار زبان آن شبیه به C# و C++ است. دلیل محبوبیت این زبان در بین برنامهنویسان داشتن توابع آسوده و امنیت بسیار بالا است.
جاوا بیشترین استفاده و بالاترین محبوبیت را در بین برنامهنویسان موبایل داراست. طبق آمار رسمی، جاوا تقریباً ۲۳% از میزان جستجوی زبانهای برنامهنویسی را به خود اختصاص داده است.
• سی شارپ (C#)
سی شارپ مانند زبان جاوا از دسته زبانهای شیگرا است. سی شارپ از خانواده زبانهای C بوده و شرکت توسعه دهنده آن مایکروسافت میباشد.
از موارد استفاده زبان سی شارپ میتوان به برنامهنویسی اپلیکیشنهای ویندوز، موبایل و برنامههای تحت وب و همچنین وبسرویسها اشاره کرد.
• سی پلاس پلاس (C++)
سی پلاس پلاس نیز مانند ۲ زبان معرفی شده قبلی از دسته زبانهای برنامهنویسی شیگرا است. این زبان از یک سری قطعه کدهای توابع و کلاسها تشکیل شده است. کتابخانههای زبان سی پلاس پلاس به برنامهنویس این امکان را میدهند تا به بهترین شکل ممکن برنامه خود را بنویسد. از طریق سی پلاس پلاس نیز به راحتی میتوان برنامههای تحت وب و اپلیکیشنهای موبایلی طراحی و ایجاد کرد.