۱) ثبت نام از طریق حساب کاربری گوگل (Gmail).
۲) وارد کردن اطلاعات به صورت دستی و تکمیل ثبت نام.
توجه داشته باشید که در هنگام عضویت، گزینه "شروع به عنوان کارفرما" را انتخاب نمایید. (این مورد بعدا قابل تغییر خواهد بود)
پس از عضویت، به صورت خودکار به پیشخوان کاربری یا داشبورد منتقل میشوید. این قسمت اطلاعات کلی و مهم حساب کاربری شما را نمایش میدهد.
پروژههای عادی) در این نوع، پروژه شما به صورت عادی ثبت شده و منتظر ارائه پیشنهادات مختلف از سوی فریلنسرها خواهد بود.
پروژههای مناقصه) در این نوع، شما مبلغی را به عنوان حداقل هزینه برای شروع مناقصه در نظر خواهید گرفت و پروژه شما در لیست پروژهها برچسب "مناقصه" خواهد خورد. در این صورت کمترین پیشنهاداتی که از سوی فریلنسرها به پروژه شما ارسال میگردد (تا حداقل مبلغی که شما مشخص کردهاید)، برایتان نمایش داده خواهد شد و شما بر اساس مهارتها، نمونهکارها و در نهایت مبلغ ارائه شده از سوی فریلنسرها، فریلنسر منتخب خود را تعیین خواهید کرد.
پروژههای رایگان و عادی) ثبت پروژه به صورت عادی.
پروژههای فوری) ثبت پروژه با برچسب "فوری" و قرار کرفتن در بالای لیست پروژهها.در حال حاضر هزینه ثبت پروژه به صورت فوری ۱۵,۰۰۰ تومان میباشد.
پروژههای معتمدین) ثبت پروژه با برچسب "خصوصی" و امکان ثبت پیشنهاد برای پروژه فقط توسط معتمدین وبسایت همکاریتو و قرار گرفتن در بالای لیست پروژهها.در حال حاضر هزینه ثبت پروژه برای معتمدین همکاریتو ۳۰,۰۰۰ تومان میباشد.
اعضای معتمد سایت، افرادی هستند که سابقه کاری بسیار بالایی داشته و تجربه انجام پروژههای بزرگ را داشتهاند. دریافت بالاترین امتیازات از سوی کارفرمایان نیز یکی از ویژگیهای این گروه از فریلنسرهاست. بدین ترتیب در صورتی که کارفرمایان پروژه خود را برای معتمدین سایت ایجاد نمایند، وبسایت همکاریتو کیفیت انجام پروژه مورد نظر را تضمین خواهد کرد.
در صورتی که حین انجام پروژه به هر دلیلی (کیفیت نامناسب پروژه انجام شده، بدقولی در زمان تحویل و ...) با فریلنسر مربوطه به مشکل برخوردید، میتوانید از قسمت "ایجاد حل اختلاف"، جزئیات اختلاف پیش آمده را با پشتیبانان وبسایت همکاریتو در میان بگذارید تا تیم حل اختلاف همکاریتو با بررسی مشکل پیش آمده (در صورت نیاز بررسی گفتگوهای انجام گرفته بین شما و فریلنسر مربوطه) و همچنین بررسی درخواست کارفرما و متقابلا پیشنهاد ارائه شده از سوی فریلنسر، رای نهایی را صادر و ابلاغ نماید.تیم حل اختلاف همکاریتو متشکل از پشتیبانان همکاریتو، متخصصان مربوط به مهارتهای ثبت شده برای پروژه و همچنین معتمدین وبسایت میباشد.
۱) ثبت نام از طریق حساب کاربری گوگل (Gmail).
۲) وارد کردن اطلاعات به صورت دستی و تکمیل ثبت نام.
توجه داشته باشید که در هنگام عضویت، گزینه "شروع به عنوان فریلنسر" را انتخاب نمایید. (این مورد بعدا قابل تغییر خواهد بود)
پس از عضویت، به صورت خودکار به پیشخوان کاربری یا داشبورد منتقل میشوید. این قسمت اطلاعات کلی و مهم حساب کاربری شما را نمایش میدهد.
اولین کار یک فریلنسر پس از عضویت، تکمیل پروفایل است. شما به عنوان فریلنسر با داشتن یک پروفایل کامل و حرفهای علاوه بر اینکه میتوانید به معرفی خود و نمونهکارهایتان پرداخته و اعتماد کارفرمایان را جلب نمایید، صفحهای آنلاین جهت معرفی و اشتراک تواناییهایتان خواهید داشت.
در پنل کاربری همکاریتو، به جهت تکمیل پروفایل کاربری، انجام موفقیتآمیز پروژهها و... امتیازاتی برای فریلنسرها در نظر گرفته میشود. این امتیازات باعث افزایش سطح کاربری شما شده و در انتخاب فریلنسر توسط کارفرما، نقش بسیار مهمی خواهد داشت. جهت دریافت اطلاعات بیشتر، پس از عضویت به صفحه ارتقا حساب / ارتقا عنوان مراجعه نمایید.
فریلنسرها میتوانند با مراجعه با صفحه لیست پروژهها پروژههای فعال را مشاهده و پس از مطالعه دقیق اطلاعات پروژه و بر اساس مهارتهای خود، برای پروژههای مورد نظرشان پیشنهاد ارسال کنند. پیشنهادات ارسال شده برای پروژهها توسط کارفرمایان مربوطه بررسی شده و فریلنسر منتخب بر اساس تواناییها، پروژههای انجام شده موفق، لیست نمونهکارها، توضیحات ارائه شده، مبلغ درخواستی و... انتخاب خواهد شد.
۱) ارسال از طریق بخش گفتگوی هر پروژه
۲) آپلود در یکی از آپلودسنترهای معتبر داخلی یا خارجی و ارسال لینک آن از طریق بخش گفتگو
در صورتی که حین انجام پروژه به هر دلیلی (ایجاد نکردن پرداخت مطمئن و یا آزاد نکردن آن و ...) با کارفرمای مربوطه به مشکل برخوردید، میتوانید از قسمت "ایجاد حل اختلاف"، جزئیات اختلاف پیش آمده را با پشتیبانان وبسایت همکاریتو در میان بگذارید تا تیم حل اختلاف همکاریتو با بررسی مشکل پیش آمده (در صورت نیاز بررسی گفتگوهای انجام گرفته بین شما و کارفرمای مربوطه) و همچنین بررسی درخواست کارفرما و متقابلا پیشنهاد ارائه شده از سوی فریلنسر، رای نهایی را صادر و ابلاغ نماید.تیم حل اختلاف همکاریتو متشکل از پشتیبانان همکاریتو، متخصصان مربوط به مهارتهای ثبت شده برای پروژه و همچنین معتمدین وبسایت میباشد.